Contents

Home
About
Articles
Books
Dealers
Postcards
Card Publishers
Recommended Sites

RSSAtom

Recent Comments

 • jefferson (Drink Tansan: Look for the name J. Clifford-Wilkinson)

  I have seen a bottle at its label is clifford wilkinson TANSAN

 • ALEDZMIER (Drink Tansan: Look for the name J. Clifford-Wilkinson)

  i have a bottle color green,and it has a clifford wilkinson written on the bottle..

 • susan fanto (Greater Tokyo, Nijubashi, the Imperial Palace)

  Hi I have a copy of this postcard sent to my mother by my father dated 10 sept 1945 while he was in Japan in …

 • Over deze site

  Postcards of Japan werd begonnen op 1 januari 2008. De site geeft informatie over antieke ansichtkaarten van Japan en de Japanners. Onze focus is de voor-oorlogse periode.

  Medewerkers
  Kjeld Duits
  Kjeld Duits is een in Nederland geboren journalist en fotograaf die sinds 1982 in Japan woont en werkt. Hij is eigenaar van MeijiShowa.com, een stockfoto bureau voor oude foto’s van Japan.

  Yujiro Yasui
  Yujiro Yasui is de eigenaar van Japan Memory en de auteur van een geschiedenisboek over de winkelstraat Motomachi in Kobe. Hij is lid van de Nihon Ehagakikai (Japanse Ansichtkaarten Associatie).

  Schrijven
  Postcards of Japan (POJ) wordt geschreven door ansichtkaartenverzameleaars en dealers. Geïnteresseerd om te schrijven voor POJ? Stuur ons een bericht.

  Vertalen
  Geïnteresseerd om te vertalen voor POJ? We publiceren in het Engels, Japans en Nederlands, en zouden graag meer talen willen toevoegen. Help om de populariteit van antieke Japanse ansichtkaarten te verspreiden over de gehele wereld. Stuur ons een bericht.

  Contact opnemen
  Neem contact met ons op als u een bijdrage wilt leveren of toestemming wilt vragen om gebruuik te maken van een artikel of foto. In andere gevallen, gaarne gebruik maken van de commentaar-functie op elke pagina.

  Auteursrecht
  De inhoud van POJ is beschermd door databankrechten en auteursrechten gedeeld door POJ en de auteurs. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van POJ worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, scan, fotokopie, elektronisch of op welke wijze dan ook.

  Stuur ons een bericht om schriftelijke toestemming aan te vragen en ons te laten weten waar en wanneer een artikel wordt gebruikt.

  Licenties voor vrijwel al het beeldmateriaal op POJ zijn tegen betaling van een redelijke vergoeding online verkrijgbaar op MeijiShowa.